Abdulkadir İmral Kızılay Anaokulu
BAĞCILAR MAHALLESİ, 1143. SOKAK, NO.3 MOLLA GÜRANİ İLKOKULU BAHÇESİ BAĞLAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Abdulkadir İmral Kızılay Anaokulumuzda vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Abdulkadir İmral Anaokulumuzda çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

Var.

Okulumuz Diyarbakır/Bağlar İlçe Merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Diyarbakır/Bağlar Merkez İlçesinde Havalanı Kavşağı Civarında, Molla Gürani İlkokulu Bahçesindedir.